Een portret bestellen, hoe werkt het?
 

 1.  U stuurt uw foto's via de mail of per post, of u brengt ze bij mij langs. Lever bij voorkeur                verschillende foto's aan, zodat ik een goed en veelzijdig beeld krijg van de persoon of het            dier dat ik voor u portretteer.
      In overleg kiezen we de foto die het meest geschikt is om als voorbeeld te dienen 
voor de
     tekening        .

 

2.   Daarnaast krijg ik graag informatie van u over de persoon of het (huis) dier. Denk aan                  leeftijd, geslacht, karakter en andere dingen die iets zeggen over de persoon of het dier in            kwestie. Maak ik een tekening van uw kat of hond, dan wil ik bijvoorbeeld het ras weten.

      Uiteraard heb ik ook uw naam en contactgegevens nodig.

 

3.   We bespreken het formaat van het portret en het materiaal dat ik ga gebruiken. Belangrijk is bovendien dat u goed nadenkt of u een            portret wilt met alleen het hoofd en de schouders van uw dierbare erop of het hele lichaam.
      Een mogelijkheid is ook dat er meerdere personen of dieren op de tekening komen.

 

4.   U krijgt van mij een offerte met een totaalbedrag voor de opdracht. Standaard doet u vóór aanvang van de
      werkzaamheden een aanbetaling van 35% daarvan.

 

5.   Heb ik alles binnen, dan begin ik met het portret. Nog voordat de tekening is voltooid, ontvangt u per
      e-mail een scan. Dat geeft u de mogelijkheid om aan te geven wat u eventueel verbeterd wil zien.

 

6.   Bent u helemaal tevreden, dan maakt u het restant van het totaalbedrag over.

 

7.   Na ontvangst van de betaling stuur ik het portret goed verpakt naar het door u opgegeven postadres of
      kunt u het bij mij ophalen.

 

Voor meer inlichtingen of opdracht geven klikt je hier.